• −4,5%

Svorinė liemenė su reguliuojamu svoriu 1-10 kg

Kodas:

106,00 €
101,23 € Sutaupote 4,5%
Be mokesčių

Ši profesionali svorinė liemenė gali būti naudojama tiek profesionalų, tiek mėgėjų. Liemenės naudojimas ženkliai padidina treniruotės efektyvumą, nes sustiprėja raumenų darbas, kurį sukelia papildomas krūvis. Liemenės rekomenduojamos per kovos menų treniruotes, svorių kilnojimą, kultūrizmą, aerobiką, lengvąją atletiką, krepšinį ar laipiojimą. Jos naudojimas efektyviai pagreitina riebalų ...

Užsisakykite telefonu!

+370 67 175 401

Pridėti į norų sąrašą

 

Įvairūs atsiskaitymo būdai

 

Greitas pristatymas kurjeriu

 

Saugumo Garantija - 100% pinigų grąžinimo garantija

Ši profesionali svorinė liemenė gali būti naudojama tiek profesionalų, tiek mėgėjų. Liemenės naudojimas ženkliai padidina treniruotės efektyvumą, nes sustiprėja raumenų darbas, kurį sukelia papildomas krūvis. Liemenės rekomenduojamos per kovos menų treniruotes, svorių kilnojimą, kultūrizmą, aerobiką, lengvąją atletiką, krepšinį ar laipiojimą. Jos naudojimas efektyviai pagreitina riebalų deginimą.

YPATYBĖS:

Liemenė sukurta taip, kad visiškai nevaržytų judesių ir leistų laisvai treniruotis. 

Svorinė liemenė pagaminta iš aukštos kokybės „Codura“ medžiagos. Ši medžiaga yra ypač patvari ir atspari pažeidimams - iš jos gaminama motociklininkų apranga, neperšaunamos liemenės ir kuprinės.

Iš vidaus liemenė išklota minkšta, termoaktyvia puta, kuri apsaugo nuo trynimo ir suteikia aukštą komfortą intensyvių treniruočių metu.

Liemenėje yra 4 įdėklai po apytiksliai 2,5 kg, todėl maksimalus bendras svoris yra apie 10 kg. Tai leidžia pritaikyti svorį pagal individualius poreikius ir pažangos lygį. Įdėklai tvirtinami velcro juostomis (kibiu susegimu), laikančiomis įdėklus reikiamoje vietoje.

Kiekvienas įdėklas užpildytas specialiomis rutuliukų formos granulėmis, todėl įdėklai yra minkšti ir prisitaiko prie kūno formos.

MATMENYS:

Svorio diapazonas: 1–10 kg (4 įdėklai po apytiksliai 2,5 kg) 

Velcro juostų (kibaus susegimo) sistema aplink juosmenį ir ant pečių leidžia lengvai sureguliuoti dydį ir pritaikyti liemenę bet kokiai figūrai.

Dėmesio! Mūsų parduotuvėje įsigysite tik originalius gamintojo produktus. Prekės tiekiamos aukščiausios kokybės. Suteikiama įgaliotų techninės priežiūros atstovų garantija.

Specifinė nuoroda

Susiję produktai

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: