• −6,5%

Svetainės baldų komplektas 4 dalių MONTANA 01 CRAFT

Kodas:

338,00 €
316,03 € Sutaupote 6,5%
Be mokesčių

Svetainės baldų komplektas 4 dalių MONTANA 01 CRAFT

Užsisakykite telefonu!

+370 67 175 401

Pridėti į norų sąrašą

 

Įvairūs atsiskaitymo būdai

 

Greitas pristatymas kurjeriu

 

Saugumo Garantija - 100% pinigų grąžinimo garantija

Modernus Montana baldų komplektas, puikiai derantis prie interjero dizaino tendencijų. Šis išsamus rinkinys susideda iš keturių elementų, kurie suteiks jūsų erdvei funkcionalumo, estetikos ir praktiškų sprendimų. Montana baldų komplektas – tai funkcionalumo, modernaus dizaino ir praktiškų sprendimų derinys Jūsų interjerui. Pagamintas iš kokybiškų medžiagų, šis baldų komplektas suteiks jums ne tik estetinę išvaizdą, bet ir ilgaamžiškumą. Dėl įvairių elementų galėsite sutvarkyti savo erdvę taip, kad ji geriausiai atitiktų jūsų poreikius ir pageidavimus.

Svetanės baldų komplektą sudaro:

1. MONTANA TV SPINTELĖ 140:

Televizoriaus spintelė yra šio svetainės baldų komplekto širdis. Sukurta laikyti televizorių, žaidimų konsoles ir kt. įrangą. Erdvios lentynos ir spintelės, kuriose galite paslėpti laidus ir papildomus priedus. Kairiosios spintos durys dekoruotos iš 18x16 mm MDF plokštės pagamintomis lentjuostėmis, jų plonas dizainas atrodo estetiškai, tuo pačiu užtikrinant tvirtumą ir ilgaamžiškumą. Dėl nematomos surinkimo technologijos jungčių tarp lentjuosčių beveik nesimato, todėl jos atrodo elegantiškos ir idealiai tinka tiems, kurie vertina minimalizmą.

Matmenys:

Plotis - 140 cm

Aukštis - 34,5 cm

Gylis - 37cm

2. MONTANA 60 1D pakabinama SPINTELĖ:

Ši elegantiška sieninė spintelė tikrai patrauks dėmesį savo unikaliu stiliumi. Papildomas privalumas – šoninė lentyna, kurioje galima eksponuoti dekoracijas, nuotraukas ar mėgstamus daiktus. 

Matmenys:

Plotis - 60 cm

Aukštis - 79,5 cm

Gylis - 37cm

3. STOVIMA SPINTELĖ MONTANA 60 1D:

Ši pastatoma spintelė puikiai papildo svetainės baldų komplektą. Gali būti naudojama kaip knygų, žurnalų, stalo žaidimų ar kitų daiktų, kuriuos norėtumėte turėti  po ranka. Tvirta konstrukcija ir stilingas suderinamumas su kitais rinkinio elementais daro jį funkcionaliu ir patraukliu sprendimu. 

Matmenys:

Plotis - 60 cm

Aukštis - 79,5 cm

Gylis - 37cm

4. MONTANA PRIEDŲ LENTYNA

Ši pakabinama lentyna yra puiki vieta papuošimams, atminimo daiktams, paveikslų rėmams ir kitiems daiktams, kuriais norite grožėtis kiekvieną dieną. Jo dėka galite suteikti savo interjerui asmeniškumo ir sukurti unikalią erdvę, atspindinčią jūsų pomėgius ir stilių.

Matmenys:

Plotis - 140 cm

Aukštis - 15 cm

Gylis - 17cm

Konsultacija telefonu +37067175401

Specifinė nuoroda

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: