• −4,5%
Svarstis XBAG Kettlebell reguliuojamo svorio Svarstis XBAG Kettlebell reguliuojamo svorio

Svarstis XBAG Kettlebell reguliuojamo svorio 1-40 kg

Kodas:

81,00 €
77,36 € Sutaupote 4,5%
Be mokesčių

Daugiafunkcinis treniruoklis, derinantis „Sandbags“ ir „Kettlebell“ svarsčių pranašumus su svorio reguliavimo galimybe 1–40 kg.

Užsisakykite telefonu!

+370 67 175 401

Pridėti į norų sąrašą

 

Įvairūs atsiskaitymo būdai

 

Greitas pristatymas kurjeriu

 

Saugumo Garantija - 100% pinigų grąžinimo garantija

Svarstis XBAG kettlebell reguliuojamo svorio 1-40 kg

Daugiafunkcinis treniruoklis, derinantis „Sandbags“ ir „Kettlebell“ svarsčių pranašumus su svorio reguliavimo galimybe 1–40 kg.

YPATYBĖS:

XBAG dėl savo mažo dydžio ir plataus svorio koregavimo galimybių leidžia efektyviai treniruoti visas raumenų grupes. Dėl plataus svorio reguliavimo diapazono (nuo 1 iki 40 kg) galite patys nuspręsti, ar atliekami pratimai skirti jūsų kūno formavimui (mažesni svoriai), ar raumenų masės didinimui (didesni svoriai).

Šis svarstis pagamintas iš labai tvirtos daugiasluoksnės medžiagos, iš kurios gaminami patvariausi rinkoje bokso krepšiai. Medžiaga taip pat yra atspari oro sąlygoms ir lengvai valoma. Net jei jums labiau patinka treniruotės lauke, galite būti tikri, kad svarstis nebus pažeistas ir neišsipurvins. Visos siūlės pagamintos iš labai patvarių šerdinių siūlų, atsparių pažeidimams ir drėgmei.

Komplekte yra 3 įdėklai, kuriuos galite užpildyti bet kokiu užpildu (pvz., smėliu, žvyru ir kt.). Kiekvieną įdėklą galima užpildyti skirtingu svoriu, o tai leis greitai keisti krūvį. Taip pat galite naudoti visus įdėklus vienu metu, kad gautumėte maksimalų svorį. Jei jums patinka treniruotės lauke arba norite palaikyti fizinę formą kelionių metu, jums nereikia keliauti su dideliu bagažu, nes prietaisą galima papildyti vietoje naudojant plačiai prieinamus užpildus.

Rinkinyje taip pat yra užpildymo putplastis, kurį galite panaudoti užpildydami nepanaudotą svarsčio vietą kai naudojate tik 1 arba 2 įdėklus.

Dėmesio! Mūsų parduotuvėje įsigysite tik originalius gamintojo produktus. Prekės tiekiamos aukščiausios kokybės. Suteikiama įgaliotų techninės priežiūros atstovų garantija.

Specifinė nuoroda

Susiję produktai

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: