• −5%

Qubo™ Splash Drop Date SOFT FIT sėdmaišis

Kodas:

88,00 €
83,60 € Sutaupote 5%
Be mokesčių
Qubo™ Splash Drop Date SOFT FIT sėdmaišis
Užsisakykite telefonu!

+370 67 175 401

Pridėti į norų sąrašą

 

Įvairūs atsiskaitymo būdai

 

Greitas pristatymas kurjeriu

 

Saugumo Garantija - 100% pinigų grąžinimo garantija

Qubo™ Splash Drop Date SOFT FIT sėdmaišis

Vidutinio dydžio sėdmaišis iš DROP serijos su naudinga viršutine dalimi, tinkantis paaugliams ir vidutinio ūgio suaugusiems. Šis modelis užtikrina patogią sėdėjimą dėl viršutinės dalies, pagamintos iš nugarą ir pečius palaikančio lašo formos. Lengva perkelti, pagaminta iš tvirtos ir vandeniui atsparios medžiagos, skirta naudoti patalpos viduje ir išorėje.
Jei norite sukurti tinkamą sėdmaišio formą ir geriau palaikyti nugarą, pirmiausia apverskite sėdmaišį aukštyn kojomis, kad granulės nukristų, ir tada padėkite į atitinkamą vietą. Toks veiksmas suteiks geresnę formą ir patogesnę sėdėjimą.
Dėl specialios iš audinio pagamintos rankenos šį sėdmaišį lengva perkelti ir net pakabinti ant sienos, nes tai yra efektyvus sprendimas sandėliavimui, jei jis nenaudojamas.
Naudokite šį modelį gyvenamosioms patalpoms, kad svečiai galėtų sėdėti, žiūrėti vaizdo įrašus ar žaisti vaizdo žaidimus.
Jis pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, užpildytas didelio patvarumo ir didelio tankio polistirolo granulėmis.
Pagaminta Latvijoje.
FIT yra standartinė BeanBag versija. Pasirinkite laiko patikrintą vertę. Įdaras dedamas tiesiai į sėdmaišį, kad jis puikiai priglustų prie jūsų kūno. Jei reikia, sėdmaišio užvalkalo spalvą ir medžiagą galima pakeisti pridedant išorinį sluoksnį.
SOFT yra tikrai minkštas Eko odos audinys, lengvai prisitaikantis prie bet kokios formos. Audinys ilgaamžis dėl labai didelio tvirtumo. Tinka naudoti lauke kaip aplinkai nekenksmingas sprendimas, nes jį lengva prižiūrėti.
Plotis: 0.75 m
Aukštis: 1.1 m
Gylis: 0.75 m
Svoris: 4.4 kg
Spalva: Date
Medžiaga: Date SOFT
Kilmės šalis: Latvija

 

Specifinė nuoroda

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: