• −5%

Qubo™ Sphynx Avocado POP FIT sėdmaišis

Kodas:

65,00 €
61,75 € Sutaupote 5%
Be mokesčių
Qubo™ Sphynx Avocado POP FIT sėdmaišis
Užsisakykite telefonu!

+370 67 175 401

Pridėti į norų sąrašą

 

Įvairūs atsiskaitymo būdai

 

Greitas pristatymas kurjeriu

 

Saugumo Garantija - 100% pinigų grąžinimo garantija

Qubo™ Sphynx Avocado POP FIT sėdmaišis

Trikampio forma suteikia kūnui visišką atramą, todėl galite atsisėsti ir atsipalaiduoti savo mėgstamoje vietoje! Toks universalus, kad galite perkelti jį į bet kurį kambarį ar lauko erdvę. Puikus papildymas šeimos namams. Taip pat puikiai tiks mokykloms ir renginiams! Puikiai tinka skaityti, žiūrėti filmus, žaisti žaidimus, pramogauti, miegoti ir tiesiog atsipalaiduoti.
Dėl specialios iš audinio pagamintos rankenos šį sėdmaišį lengva perkelti ir net pakabinti ant sienos, nes tai yra efektyvus sprendimas sandėliavimui, jei jis nenaudojamas.
Jis pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, užpildytas didelio patvarumo ir didelio tankio polistirolo granulėmis.
Pagaminta Latvijoje.
FIT yra standartinė BeanBag versija. Pasirinkite laiko patikrintą vertę. Įdaras dedamas tiesiai į sėdmaišį, kad jis puikiai priglustų prie jūsų kūno. Jei reikia, sėdmaišio užvalkalo spalvą ir medžiagą galima pakeisti pridedant išorinį sluoksnį.
POP audinys yra patikimas kompanionas kiekvienoje situacijoje! Jis yra ypač tvirtas, sukuriant šachmatų lentos tipo raštą, užtikrinantį ilgesnį patvarumą. Tokio tipo audiniai naudojami apsauginiams viršutiniams drabužiams.
Naudodami šį audinį savo sėdmaišiui, kiekvienas gali būti tikras, kad jis nebus šlapias ir nesugadintas, todėl jūsų sėdmaišis ilgai tarnaus ir atrodys gerai, net jei namuose yra kačių ar vaikų.
Plotis: 0.8 m
Aukštis: 0.8 m
Gylis: 1 m
Svoris: 4 kg
Spalva: Avocado
Medžiaga: Avocado POP
Kilmės šalis: Latvija

 

Specifinė nuoroda

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: