• −6,5%

Qubo™ Munchkin Ebony MESH / Strawberry POP FIT sėdmaišis

Kodas:

114,00 €
106,59 € Sutaupote 6,5%
Be mokesčių
Qubo™ Munchkin Ebony MESH / Strawberry POP FIT sėdmaišis
Užsisakykite telefonu!

+370 67 175 401

Pridėti į norų sąrašą

 

Įvairūs atsiskaitymo būdai

 

Greitas pristatymas kurjeriu

 

Saugumo Garantija - 100% pinigų grąžinimo garantija

Qubo™ Munchkin Ebony MESH / Strawberry POP FIT sėdmaišis

Įdomus sėdmaišis vaikams su mažomis katės ausytėmis taps gražia jūsų vaikų kambario dizaino dalimi. Šis sėdmaišis atrodo kaip minkšta kėdė, kuri palaiko nugarą ir galvą. Viduje esančios granulės visiškai prisitaiko prie kūno formų, suteikdamos patogiai atsipalaiduoti, žiūrėti filmus ir skaityti knygas. Modelis pagamintas iš švelniausios medžiagos, todėl suteikia visą įmanomą komfortą.
Jis pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, užpildytas didelio patvarumo ir didelio tankio polistirolo granulėmis.
Pagaminta Latvijoje.
FIT yra standartinė BeanBag versija. Pasirinkite laiko patikrintą vertę. Įdaras dedamas tiesiai į sėdmaišį, kad jis puikiai priglustų prie jūsų kūno. Jei reikia, sėdmaišio užvalkalo spalvą ir medžiagą galima pakeisti pridedant išorinį sluoksnį.
MESH yra stilingas interjero audinys, kurio vidinė pusė yra padengta vandeniui atsparia danga, apsaugančia nuo drėgmės. Jis buvo lengvai valomas ir ilgą laiką išlaiko gerą išvaizdą dėl ypatingos struktūros, kuri nepritraukia nešvarumų ir dengia dėmių. Šis audinys yra kvėpuojantis ir ilgaamžis.
POP audinys yra patikimas kompanionas kiekvienoje situacijoje! Jis yra ypač tvirtas, sukuriant šachmatų lentos tipo raštą, užtikrinantį ilgesnį patvarumą. Tokio tipo audiniai naudojami apsauginiams viršutiniams drabužiams.
Naudodami šį audinį savo sėdmaišiui, kiekvienas gali būti tikras, kad jis nebus šlapias ir nesugadintas, todėl jūsų sėdmaišis ilgai tarnaus ir atrodys gerai, net jei namuose yra kačių ar vaikų.
Plotis: 0.55 m
Aukštis: 0.75 m
Gylis: 0.65 m
Svoris: 2.9 kg
Spalva: Ebony / Strawberry
Medžiaga: Ebony MESH / Strawberry POP
Kilmės šalis: Latvija

 

Specifinė nuoroda

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: