• −4,5%

Qubo™ Fusion Blackberry POP / [TAIL-05] FIT sėdmaišis

Kodas:

65,00 €
62,08 € Sutaupote 4,5%
Be mokesčių
Qubo™ Fusion Blackberry POP / [TAIL-05] FIT sėdmaišis
Užsisakykite telefonu!

+370 67 175 401

Pridėti į norų sąrašą

 

Įvairūs atsiskaitymo būdai

 

Greitas pristatymas kurjeriu

 

Saugumo Garantija - 100% pinigų grąžinimo garantija

Qubo™ Fusion Blackberry POP / [TAIL-05] FIT sėdmaišis

Ši kėdė su sėdmaišiu puikiai tinka mažiems vaikams ar ikimokyklinio amžiaus vaikams. Užpildytas patvarių, lengvų polistirolo karoliukais, saugiai laikomų viduje su vaikų nepraleidžiančiais užtrauktukais. Šioje puslitro dydžio kolekcijoje yra lengvas kūgio dizaino kėdė su sėdmaišiu, kad jūsų mažylis būtų patogiai paremtas tinkamu kampu. „Fusion“ taip pat yra su tvirta rankena, kuri leidžia vaikams smagiai judėti ir manevruoti.
Puikus sėdėjimo sprendimas bet kokiai ribotai erdvei, tėvams ši kolekcija patinka, nes jos ne tik patogios ir mobilios, bet ir itin patvarios. Vaikams tai patinka, nes tai nuostabi vieta atsipalaiduoti ir žaisti. Vaikiška kėdė sėdmaišiams viduje / lauke arba lauko sodo kėdė vaikams
Jis pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, užpildytas didelio patvarumo ir didelio tankio polistirolo granulėmis.
Pagaminta Latvijoje.
FIT yra standartinė BeanBag versija. Pasirinkite laiko patikrintą vertę. Įdaras dedamas tiesiai į sėdmaišį, kad jis puikiai priglustų prie jūsų kūno. Jei reikia, sėdmaišio užvalkalo spalvą ir medžiagą galima pakeisti pridedant išorinį sluoksnį.
POP audinys yra patikimas kompanionas kiekvienoje situacijoje! Jis yra ypač tvirtas, sukuriant šachmatų lentos tipo raštą, užtikrinantį ilgesnį patvarumą. Tokio tipo audiniai naudojami apsauginiams viršutiniams drabužiams.
Naudodami šį audinį savo sėdmaišiui, kiekvienas gali būti tikras, kad jis nebus šlapias ir nesugadintas, todėl jūsų sėdmaišis ilgai tarnaus ir atrodys gerai, net jei namuose yra kačių ar vaikų.
TAIL yra minkštas ir rafinuotas audinys, malonus odai, o sodrių spalvų paletė sukurta tikram mados ir dizaino mylėtojui. Jis tinka patalpoms kaip graži elegantiško interjero dizaino dalis.
Plotis: 0.6 m
Aukštis: 0.66 m
Gylis: 0.65 m
Svoris: 2.2 kg
Spalva: Blackberry
Medžiaga: Blackberry POP /TAIL-05
Kilmės šalis: Latvija

 

Specifinė nuoroda

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: