• −6,5%

Pavėsinė CLASSIC 3x3 balta

Kodas: 001256

2 151,00 €
2 011,19 € Sutaupote 6,5%
Be mokesčių

Terasinė pavėsinė Classic 3x3 yra puikus sprendimas žmonėms, kurie nori mėgautis savo sodu nepriklausomai nuo oro sąlygų. Ji gali būti montuojama prie sienos arba laisvai pastatoma.

Užsisakykite telefonu!

+370 67 175 401

Pridėti į norų sąrašą

 

Įvairūs atsiskaitymo būdai

 

Greitas pristatymas kurjeriu

 

Saugumo Garantija - 100% pinigų grąžinimo garantija

Pavėsinė CLASSIC 3x3 balta

Terasinė pavėsinė Classic 3x3 yra puikus sprendimas žmonėms, kurie nori mėgautis savo sodu nepriklausomai nuo oro sąlygų. Ji gali būti montuojama prie sienos arba laisvai pastatoma.

Minimalistinis stilius ir solidi konstrukcija užtikrina elegantišką išvaizdą. Didžiausias šio gaminio privalumas yra jo funkcionalumas. Stogas susideda iš judančių plieninių lentjuosčių, kurios leidžia lengvai reguliuoti šešėliavimą ir atsparumą vandeniui, taip pat apsaugo nuo UV spindulių. Latakų sistema leidžia išleisti vandenį net ir stipriai lyjant. Pavėsinę lengva valdyti, jos aliuminio rėmas yra lengvas, tvirtas ir atsparus korozijai. Kojelių storis 8,8 cm, o konstrukcija nereikalauja ypatingos priežiūros. Pavėsinės surinkimas yra lengvas ir nereikalaujantis specialių įgūdžių, nes yra išsamios instrukcijos ir visi reikalingi elementai komplekte. Idealiai tinka ne tik privačiam naudojimui, bet ir restoranų soduose bei kitose komercinėse erdvėse. 

YPATYBĖS:

Aliuminio rėmas ir plieninės žaliuzės.

Judančios juostos leidžia reguliuoti šviesos patekimą.

Visiškai atsparus vandeniui – horizontalus plokščių išdėstymas apsaugo nuo lietaus.

Naujoviška latako vandens nuvedimo sistema.

MATMENYS:

gylis: 300 cm

plotis: 300 cm

aukštis: 240 cm

kojos storis: 88 mm

Dėmesio! Mūsų parduotuvėje įsigysite tik originalius gamintojo produktus. Prekės tiekiamos aukščiausios kokybės. Suteikiama įgaliotų techninės priežiūros atstovų garantija.

001256

Specifinė nuoroda

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: