• −5%

Dekoracija Beam

Kodas: 791

216,00 €
205,20 € Sutaupote 5%
Be mokesčių

Profesionali AdamLights LED dekoracija Beam. Atsparumo klasė: 

Užsisakykite telefonu!

+370 67 175 401

Pridėti į norų sąrašą

 

Įvairūs atsiskaitymo būdai

 

Greitas pristatymas kurjeriu

 

Saugumo Garantija - 100% pinigų grąžinimo garantija

Profesionali AdamLights LED dekoracija Beam. Atsparumo klasė: IP67. Matmenys: 130 x 110 cm.

Profesionalios LED dekoracijos yra pilnai atsparios bet kokioms oro sąlygoms. Jas galima naudoti puošiant egles, pastatų bei individualių namų fasadus, gatves ir kt. Klientui pageidaujant, kiekviena dekoracija gali būti pritaikyta šoniniam tvirtinimui (pvz. prie gatvės apšvietimo stulpo).

Aukščiausios kokybės LED dekoracijos, kurios priskirtos IP67 saugumo klasei. Tinkamos naudoti viduje ir lauke (nuo -50°C iki +35°C). Dekoracijos atsparios smūgiams, vėjui, lietui, sniegui bei kitoms oro sąlygoms.

Dekoracijas galima kabinti ant eglių, individualių namų bei kitų pastatų fasadų, miesto gatvėse ir t.t. Esant reikalui, kiekvieną dekoraciją galima pritaikyti šoniniam tvirtinimui.

Profesionalios AdamLights dekoracijos yra ypač saugios - LED lemputės visiškai nekaista ir nedūžta, o storas laidas pilnai apsuago nuo bet kokio kontakto su elektros srove.

Pačios LED lemputės šviečia ryškiau už įprastas ir tuo pačiu yra daug ekonomiškesnės, nes naudoja apie 90% mažiau elektros energijos. Lemputės tarnavimo laikas yra iki 100 000 valandų švietimo.

Galite rinktis iš:

- šaltai baltos arba šiltai baltos LED lempučių spalvų;

- su šoniniu tvirtinimu arba be jo.

Matmenys: 130 x 110 cm

Svoris: apie 3 kg

Įtampa: 230V, 40W

791

Specifinė nuoroda

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: